Нещодавно у центрі Вінниці встановили стовпчики для боротьби зі стихійним паркуванням на тротуарах. Вони з’явилися поблизу перехресть вулиць Соборної та Інтернаціональної, а також – Соборної та Театральної, що дозволить підвищити безпеку пішоходів.

З початку літа у Вінниці почалися роботи по встановленню спеціальних металевих стовпчиків у тих місцях, де є найбільші проблеми зі стихійним паркуванням на тротуарах.

«На жаль, деякі автомобілісти паркуються на тротуарах, при цьому створюючи незручності для пішоходів, які змушені обходити їхні машини, в тому числі й по дорозі. Для того, щоб цього не траплялося, на тротуарах встановлюють спеціальні стовпчики, які перешкоджають стихійному паркуванню», – каже заступник директора департаменту комунального господарства Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

Для боротьби зі стихійним паркуванням біля двох площ у центрі міста встановили спеціальні стовпчики

Так, 40 таких об’єктів встановили на перехресті вулиць Соборної та Інтернаціональної.15 – на перехресті Соборної та Театральної. Завдяки таким бар\'єрам машини не зможуть заїжджати та паркуватися на тротуарі.



Переглядів: 4225
Поширень: 0