У місті триває реконструкція будівлі ЗОШ №25 по вул. Келецькій,89. Наразі завершується ремонт даху. Наступним етапом стане утеплення фасаду. Минулого року у цій школі було замінено всі старі вікна на нові металопластикові.

Школа №25 – це перший заклад освіти, збудований ще за радянських часів, де відбувається повна реконструкція приміщення з використанням енергозберігаючих технологій. Спочатку там за грантові кошти проекту ЮНЕП (108 тисяч доларів) було замінено всі вікна (майже 400 штук).

На цей рік була запланована реконструкція покрівлі та фасаду школи з використанням енергозберігаючих технологій. Спочатку будівельники взялись за дах. І на сьогодні роботи вже практично на завершальному етапі.

Загальна площа покрівлі школи становить 2500 м2. Наразі там вже укладено шар пресованої мінеральної вати товщиною 150мм, виконано бетонну стяжку 50мм та постелено перший шар руберойду (має бути 3 шари). Будівельники також відповідно оброблять парапети та оголовки вентиляційних шахт. До кінця місяця роботи планується завершити.

«В цьому році ми планували також зробити реконструкцію фасаду з утепленням цієї школи, - розповідає директор департаменту міського господарства Вінницької міської ради Григорій Пурдик. – Але швидше за все цей проект ми перенесемо на наступний рік. Все залежатиме від фінансування з державного бюджету».



Переглядів: 3314
Поширень: 0