Вчора у м. Вінниці під час нічного патрулювання працівники батальйону патрульної служби затримали вінничанина, в якого при собі було шість фольгових згортків з речовиною, схожою на амфетамін.

27-річний молодик перебував в компанії молодих людей, які привернули увагу правоохоронців тим, що знаходилися поблизу відчиненого автомобіля та, побачивши міліціонерів, відразу ж почали тікати в двір. Підозри правоохоронців виявилися небезпідставними, бо в одного з компанії знаходились згортки з білою речовиною, схожою на амфетамін.

На місце події відразу була викликана слідчо-оперативна група міліції, яка вилучила згортки з речовиною та направила на експертизу. За попередніми висновками, вміст фольгових згортків – амфетамін.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Такий злочин карається караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Міліція з’ясовує походження та мету зберігання психотропної речовини.



Переглядів: 3197
Поширень: 0