Працівники вінницької міліції затримали 56-річного чоловіка, який під час сварки зі своєю співмешканкою наніс їй тілесні ушкодження несумісні з життям. Лікарі, які прибули рятувати жінку, лише констатували її смерть.

23 липня до вінницької міської міліції надійшла інформація про те, що на вулиці Вишенька виявлений труп жінки. На місці події виїхала слідчо-оперативна група.

На голові та тулубі потерпілої експерти виявили ушкодження, які свідчили про те, що жінку побили.

Потерпілою виявилась 38-річна жителька с. Вороновиця Вінницького району.

Як розповів т.в.о. начальника Вінницького міського відділу міліції Кирил Доценко, протягом кількох годин підозрюваний у скоєні злочину був затриманий. Ним виявися 56-річний співмешканець потерпілої. Чоловік зізнався, що на вулиці між ним та його співмешканкою на ґрунті ревнощів виникла сварка, під час якої він жінку побив. Коли чоловік зрозумів, що накоїв, намагався співмешканці самотужки надати медичну допомогу, але його зусилля виявилися марними. Тоді чоловік викликав лікарів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру.



Переглядів: 3907
Поширень: 0