28 липня сім’ям з дітьми, які вимушено опинились на Вінниччині, рятувальники провели екскурсію пожежно-рятувальною виставкою.

Дорослі та діти з цікавістю споглядали на експонати, які представлені у чотирьох залах експозиції в Головному управлінні ДСНС. Тут дітлахи змогли дізнатись про історію створення перших пожежних дружин, побачити зразки техніки минулих років.

Вінницькі рятувальники провели екскурсію для родин переселенців

Чималої уваги дітей і дорослих привернув до себе стенд із вибухо-небезпечними предметами. І не даремно, адже дітям зі Сходу довелось неодноразово бачити подібні знахідки у сьогоденні.

Помітивши інтерес до зразків небезпечних експонатів, завідувачем виставки Володимиром Бабкіним одразу була проведена профілактична розповідь про те, які небезпеки приховують в собі боєприпаси.

Вінницькі рятувальники провели екскурсію для родин переселенців

Після теоретичних знань отриманих під час екскурсії, дітям дозволили не лише подивитись, а й доторкнутись та сфотографуватись зі справжньою рятувальною технікою.

Вінницькі рятувальники провели екскурсію для родин переселенців

Наприкінці зустрічі голова ГО «Об’єднання примусових переселенців зі Сходу та Криму» Наталя Парамонова передала подяку начальнику Головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслану Шевчуку та висловила слова підтримки за відкритість та гостинність.



Переглядів: 2859
Поширень: 0