Працівники міліції затримали орендатора та адміністратора одного з вінницьких комплексів відпочинку, які займалися звідництвом задля надання послуг сексуального характеру. Затриманим оголошено про підозру.

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми припинили діяльність готелю-сауни, працівники якої за грошову винагороду надавали посередницькі послуги у звідництві для розпусти. За таку «послугу» орендатор та адміністратор закладу отримували винагороду у розмірі 100 гривень.

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними торгівлею людьми обласної міліції Дмитро Іванченко, під час затримання у готелі з клієнтами знаходилися чотири повії, одна з них неповнолітня - 16-річна студентка одного з вінницьких технікумів. За інтимні послуги жінки отримували 500-600 гривень.

Вінницька міліція викрила бордель в центрі міста

Під час перевірки з’ясувалось, що готель-сауна функціонувала майже рік без будь-яких документів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Затриманим оголошено про підозру. За таке правопорушення їм загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 7001
Поширень: 0