Працівники управління Державної служби охорони затримали двох квартирних крадіїв на місці злочину. Чоловіки за допомогою викрутки відімкнули замок вхідних дверей та проникли до квартири вінничанина.

До чергової частини УДСО при УМВС України у Вінницькій області по спецлінії «102» надійшла інформація від мешканців будинку про те, що невідомі намагаються проникнути до однієї з квартир.

Прибувши на місце події, працівники групи затримання ДСО блокували під’їзд, можливі шляхи виходу та затримали зловмисників. Один з крадіїв викинув рукавички та флешку, а інший намагався втекти через вікно.

Пильність сусідів дозволила "на гарячому" впіймати квартирних крадіїв

Затримані 34 та 36-річний вінничани неодноразово перебували у місцях позбавлення волі за крадіжки, грабежі та незаконне виготовлення і збут наркотичних засобів. Вони відімкнули замок вхідних дверей звичайною викруткою та потрапили до квартири.

Пильність сусідів дозволила "на гарячому" впіймати квартирних крадіїв

За даним фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Наразі триває слідство.



Переглядів: 3393
Поширень: 0