Дві доби знадобилось працівникам міліції для встановлення учасників побиття пенсіонера у селі Великі Крушлинці. Тіло чоловіка 8 серпня виявили місцеві жителі.

Як розповів в.о. начальника обласної міліції Олександр Глянько, попередньо обставини трагедії міліціонери встановили зі слів очевидців. Потерпілий зробив зауваження компанії мисливців з 4 чоловік. Між ними виникла сварка, в ході якої один з них жорстоко побив потерпілого.

Міліція вияснила, хто побив до смерті вінничанина у Великих Крушлинцях

Для розслідування цього злочину було створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли експерти-криміналісти, працівники карного розшуку та слідчі обласної міліції. Було проведено детальний огляд місця події, опитані свідки та очевидці, перевірені автомобілі, мисливці.

Робота правоохоронців ускладнювалась тим, що покази свідків стосовно марки автомобіля, на якому пересувались підозрювані та детальний опис зовнішності винуватця трагедії, були суперечливими, - зауважив Олександр Іванович. – Незабаром в поле зору міліціонерів потрапив автомобіль, який міг бути присутнім на місці події. Це дало можливість оперативникам вийти на слід одного з мисливців. 57-річний чоловік назвав всіх учасників конфлікту. Вони вже надали свідчення правоохоронцям.

Міліція вияснила, хто побив до смерті вінничанина у Великих Крушлинцях

На даний час головний підозрюваний, 32-річний вінничанин, переховується від слідства. Тривають заходи, направлені на встановлення його місцезнаходження та затримання.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 3666
Поширень: 0