В рамках всеукраїнського дебатного турніру «Кубок Фенікса»

Кожного дня в нашій країні використовується шалена кількість ресурсів, які спрямованні на задоволення потреб нашого суспільства. Але в цього явища є і зворотна сторона – це забруднення навколишнього середовища, вичерпаність та обмеженість ресурсів, довгий процес їх відновлення.

Сьогодні ми хочемо зробити маленькій крок задля вирішення цієї проблеми, а саме подарувати нове життя паперу, що вже був у користуванні та закріпити практичну звичку у молоді дбайливо ставитися до природніх ресурсів, цінувати їх та економно використовувати, для того, щоб зберегти їх для майбутніх поколінь, в контексті концепцій сталого розвитку.

Ми організовуємо збір офісного паперу, в якому використана лише одна сторінка та виготовити з них блокноти формату А4, що стануть в нагоді для їх використання під час проведення Всеукраїнського дебатного турніру «Кубок Фенікса» та інших заходів, конференцій, тренінгів, тобто для багаторазового використання під час проведення різних інтелектуальних заходів.

Завдання:

  1. Організувати збір паперу серед організацій, навчальних закладів, підприємств, банків, страхових компаній та інших установ.
  2. Відсортувати папір.
  3. Виготовити блокноти формату А4
  4. Популяризувати даний проект в ЗМІ та соціальних мережах.

Якщо маєте змогу та бажання приєднатись, телефонуйте: 063 955 72 88 Олег Ходаков

Будемо вдячні за співпрацю!



Переглядів: 3331
Поширень: 0