Минулого тижня у Вінниці завершилися роботи по освітленню набережної Південного Бугу. Тут на ділянці від Центрального мосту до вулиці Чорновола встановили понад чотири десятки нових світлодіодних світильників.

У Вінниці продовжується розбудова та реконструкція мережі вуличного освітлення. Так, у цьому році у місті вже реалізовано чотири проекти по реконструкції у цій сфері. У результаті, нові світлодіодні ліхтарі з’явилися по вулиці Пирогова, Хмельницьке шосе та на Старому місті, загалом – майже 400 додаткових світлоточок.

«У липні працівники МКУП «Міськсвітло» розпочали реконструкцію мережі освітлення набережної Південного Бугу від Центрального мосту до вулиці Чорновола. Тут встановили світлодіодні світильники. Загалом вздовж Бугу з’явилися 38 таких світлоточок та ще три – у альтанці», – каже директор МКУП «Міськсвітло» Вадим Олександрович Кондрацький.

​Вздовж набережної Південного Бугу встановили світлодіодні світильники

Світлодіодні лампи у місті почали встановлювати кілька років тому (до цього використовувались енергозберігаючі). Якщо порівняти їх зі звичайними лампами розжарювання, то вони економніші в середньому у п’ять разів, а від енергозберігаючих натрієвих – утричі. Крім того, світлодіодні світильники, які встановлюються по місту, мають гарантію на 5 років, а виробляє їх наше місцеве підприємство.



Переглядів: 5116
Поширень: 0