22 серпня на станції «Вінниця-Козятин» у потязі міжнародного сполучення «Кишинів-Москва» працівники Управління протидії злочинам в сфері економіки Вінниччини вилучили майже 1500 кілограмів м’ясної продукції невідомого походження.

Як розповів начальник УПЗСЕ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, 22 серпня працівниками управління, в присутності начальника потягу № 341-342 сполученням Кишинів-Москва, було проведено перевірку вагонів потягу. В ході перевірки було виявлено та вилучено велику ручну поклажу, в якій знаходилась м’ясна продукція невідомого походження загальною вагою 1471 кг. Товар слідував у потязі без жодних дозвільних документів, які б свідчили про його якість та походження.

Як з’ясувалось, зазначена продукція мала бути доставлена до станції «Москва».

За результатами перевірки складено акт перевірки потягу, протокол огляду місця події та акт контрольного зважування. Виявлена міліцією небезпечна продукція тваринного походження вилучена з обігу до прийняття відповідного рішення згідно чинного законодавства.

Нагадаємо, нещодавно у котельні та туалеті поїзда "Кишинів-Москва" вінницькі правоохоронці виявили тонну м'яса сумнівної якості



Переглядів: 3143
Поширень: 0