27 серпня правоохоронці затримали 21-річного вінничанина зі зброєю. Хлопець, сидячи у своєму автомобілі поблизу одного з кафе в центрі міста, дістав пістолет та демонстрував перехожим.

По спецлінії 102 надійшло повідомлення від громадян про те, що невідомий дістав зброю та розмахував перед перехожими поблизу одного з кафе у центрі міста.

На виклик виїхала слідчо-оперативна группа та затримали підозрюваного. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Свої дії правоохоронцям хлопець не зміг пояснити.

Пістолет, який був без магазину та набоїв, міліціонери вилучили та направили на експертизу.

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно звернуться до міліції та здадуть свою незареєстровану зброю та бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняються від адміністративної та кримінальної відповідальності. Якщо вам відомо про осіб, які незаконно зберігають ці предмети, прохання повідомляти за телефонами 59-33-29, 59-33-22 або 102.



Переглядів: 3217
Поширень: 0