Правоохоронці за підозрою у пограбуванні затримали 20-річного місцевого жителя. Зловмисник зірвав з шиї вінничанки золотий ланцюжок з хрестиком та намагався утекти. Затримали грабіжника небайдужі громадяни, які почули крики дівчини про допомогу.

5 вересня близько дев’ятої години вечора до міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування 23-річної вінничанки. Невідомий чоловік по вул. Москаленка, зайшов слідом за дівчиною до під’їзду будинку, в якому вона проживає, зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком та втік. Крики про допомогу почули люди, які були в той час на подвір’ї поруч будинку та наздогнали зловмисника.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, завдяки небайдужим громадянам зловмисника затримано. Ним виявився 20-річний вінничанин. Речовий доказ вилучено.

Зловмисника затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України.

Слідчим відділенням міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 15 КК України (замах на злочин) та ч.2 ст.186 КК України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2992
Поширень: 0