Робота другого скликання Вінницької молодіжної ради завершується. У зв’язку із оновленням складу, до молодіжної ради оголошується набір обдарованих, активних та креативних молодих людей. Усім бажаючим необхідно надіслати своє резюме та ідеї проектів на електронну адресу [email protected] до 14 вересня цього року.

​Активних вінничан запрошують до складу нового скликання Вінницької молодіжної радиВінницької молодіжної ради другого скликання за рік роботи реалізувало більш ніж 50 масштабних молодіжних проектів, до яких було залучено більше 10 000 студентів та активної молоді.

«У нас є 5 пріоритетних напрямків, за якими ми створюємо проекти – здоровий спосіб життя, патріотичне виховання, культурно-масові заходи, співпраця із місцевими органами самоврядування та благодійність. Кожного року до нас приєднується новий актив – люди, які хочуть бачити наше місто кращим, і докладають до цього зусиль», – розповідає голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

Наймасштабнішими та найпопулярнішими заходами молодіжної ради у 2015 році стали: флешмоб «Єдина країна», до речі, занесений у Книгу рекордів України, молодіжні захід «Вечорниці із Святим Миколаєм», «Парад Дідів Морозів та Снігуроньок», флешмоб «Я люблю Україну», флешмоб «Герої не вмирають», військово-патріотичний табір «Зірниця».

Особливої уваги заслуговує проект «Студенська ЛІГА-2015» – комплекс змагань між студентами усіх ВУЗів міста. В рамках ЛІГИ проводились змагання з пейнтболу, тенісу, міні-футболу, ораторського мистецтва, чемпіонати з віджимання та присідання, масштабний конкурс-шоу «Студенти мають таланти!» та багато іншого. Кожний студент вишів мав змогу продемонструвати себе та свої вміння на місцевій арені.

Наразі робота другого скликання Вінницької молодіжної ради підходить до завершення. Для роботи в новому скликанні молодіжної ради оголошується набір усіх обдарованих, активних та креативних молодих людей. Усім бажаючим необхідно надіслати своє резюме та ідеї проектів на електронну адресу [email protected] до 14 вересня 2015 року.

Окрім того, в рамках курсу децентралізації влади та розвитку суспільної свідомості підростаючого покоління, цьогоріч стартує новий проект – «Школа місцевого самоврядування». Його мета – підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формування дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі в якості спеціаліста виконавчих органів. Заявки для участі приймаються до 20 вересня.



Переглядів: 3211
Поширень: 0