Нацрадіо вимкнуло ефір у 12 районах Вінницької області, щоб зекономити 3 мільйони

Про це Depo.Вінниця повідомив регіональний представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Вінницькій області Вадим Мазурик.

"З 00:00 9.09.2015 р. на території Вінницької області припинене мовлення Національної радіокомпанії з декількох передавачів: частотою 105,1 МГц та 71,93 МГц каналів УР-1 та УР-2 у с. Баланівка Бершадського району та частотою 68,57 МГц каналу Промінь у Вінниці", - зазначив він.

За словами Вадима Мазурика, загалом ефір відключено у 12 районах Вінниччини, зокрема Вінницькому, Бершадському, Калинівському, Літинському, Немирівському, Жмеринському, Тиврівському, Чечельницькому, Тростянецькому та Теплицькому.

За даними прес-служби НКРУ, радіо вінничанам відключили через скорочення видатків держбюджету на фінансування трансляції програм Українського радіо на суму у понад три мільйони гривень.

Відсьогодні Перший канал національного радіо (УР-1) в СХ діапазоні на частоті 549 кГц працюватиме із перервою з 14.00 до 18.00, в УКХ - нижньому та верхньому (FM) діапазонах - лише в обласних центрах. При цьому УР-2 (радіо Промінь) та УР-3 (Культура) в УКХ діапазоні працюють лише у столиці. Трансляції у проводовій мережі та в Інтернеті залишаються в повному обсязі.



Переглядів: 4025
Поширень: 0