Звернення військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату до військовослужбовців, призваних по частковій мобілізації, які підлягають звільненню та звільненні у запас

Дорогі бойові побратими!

Рік тому Вам випала важка та надзвичайно важлива місія - зі зброєю в руках стати на захист рідної землі, своєї родини та нашої Батьківщини.

Щиро вдячний кожному із Вас за героїзм, високу відповідальність, рішучість та незламність духу. Віра у нашу спільну перемогу над ворогом, самопожертва заради виконання свого громадянського та військового обов’язку згуртувала військові колективи та породила нову сучасну армію. Своїм особистим прикладом Ви підтвердили та продовжуєте підтверджувати вірність Військовій присязі, творите нову історію держави та її Збройних Сил.

Вічна народна пам'ять і слава Вашим побратимам, які зі зброєю в руках стали на захист народу та полягли на полі бою за світле майбутнє України. Пам'ять про них навічно вкарбується в наші серця та призведе до нових звершень та перемог.

Як військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату маю честь запропонувати Вам укласти контракт на військову службу. Ваш бойовий досвід, майстерність та військовий професіоналізм вкрай необхідні тим, хто йде Вам на заміну. Ви зі своїм досвідом вкрай необхідні державі та її Збройним Силам. Державні гарантії соціального захисту спрямовані на підвищення авторитету військової служби та направлені на поліпшення матеріального становища.

Бажаю Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, успіхів і вдачі та  закликаю прибути до військових комісаріатів для подальшого повернення до лав Збройних Сил.

Слава Збройним Силам! Слава Героям! Слава Україні!

Військовий комісар вінницького обласного військового комісаріату полковник                                 Г.В. ДОЛГАШОВ



Переглядів: 3849
Поширень: 0