У Вінниці тривають роботи по утепленні фасаду школи №25 по вулиці Келецькій, 89. Раніше тут вже було замінено всі вікна на енергозберігаючі, відремонтовано та утеплено дах. Тож після утеплення ця школа буде першою, де виконано весь комплекс заходів для підвищення енергоефективності приміщення.

Процес термореновації школи №25 розпочався у минулому році. Тоді за грантові кошти проекту UNEP (108 тисяч доларів) було замінено всі вікна, а це майже 400 штук. А в літку цього року за кошти міського бюджету зроблено реконструкцію даху. Тепер тривають роботи з утеплення фасаду. У Вінниці це перший заклад освіти, збудований ще за радянських часів, де відбувається повна реконструкція приміщення з використанням енергозберігаючих технологій

У Вінниці утеплюють фасад школи №25

«Наприкінці серпня у ЗОШ № 25 розпочалася реконструкція фасаду. Його загальна площа – 3750 м2, наразі зроблено 400 м2. Спочатку робітники укладають шар мінеральної вати товщиною 10 сантиметрів, потім армування клеєм та нанесення декоративної штукатурки «Короїд». Роботи проводяться за рахунок державного та міського бюджету», – каже заступник директора департаменту міського господарства Віталій Місецький.

Завдяки такому комплексному підходу до енергозбереження, в школі стане значно тепліше, а заклад зменшить витрати на опалення. Зміниться і зовнішній вигляд навчального закладу. З часом адміністрація школи планує продовжити оновлення і всередині школи.

У Вінниці утеплюють фасад школи №25

Нагадаємо, що в школі №25 навчаються лише діти від 1 до 4 класу. В це приміщення у 2013 році після реорганізації «переїхали» початкові класи школи-гімназії №1 .



Переглядів: 7683
Поширень: 0