Напередодні холодів Територіальний центр соціального обслуговування Вінниці допомагає своїм підопічним заготовити овочі та фрукти до осінньо-зимового періоду. Робітники на автомобілі доставляють людям літнього віку картоплю, цибулю, моркву, яблука та інші продукти до їхніх домівок, адже самостійно, у звязку зі станом здоровя, вони зробити це не в змозі.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці здійснює соціальне обслуговування та надає соціально-побутові послуги громадянам похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують стороньої допомоги.

Як зазначають у Терцентрі, більшість людей похилого віку живуть в соціальній ізоляції і страждають від самотності, тому їхнє завдання допомогти та підтримати в важку хвилину.

Терцентр соціального обслуговвання допомагає літнім людям заготовити овочі на зиму

У відділеннях соціальної допомоги вдома перебувають громадяни, які не мають змоги самостійно зробити заготівлю овочів відповідно до своїх потреб. Тому кожен підопічний відділення соціальної допомоги вдома має можливість за допомогою соціального робітника заготовити необхідні овочі на зиму.



Переглядів: 4643
Поширень: 0