Через місяць у Вінниці як і в Україні в цілому відбудуться місцеві вибори, і для того, щоб у цей день не виникало питань, щодо наявності у списках виборців, вінничанам варто перевірити себе у списках виборців. Це можна зробити як через Інтернет в он-лайн сервісі «Особистий кабінет виборця», або ж прийти у відділ ведення Державного реєстру виборців м.Вінниці за адресою: вулиця 50-річчя Перемоги, 7. каб.337

Відділ ведення Державного реєстру виборців м.Вінниці постійно працює над удосконаленням списків вінничан, щоб люди різного віку мали можливість без проблем і перешкод висловити своє волевиявлення під час виборів. Зазвичай найбільше цей процес активізується за тиждеь до голосування. Тож зараз саме час перевірити себе у списках виборців. Люди мають кілька варіантів уточнити свої данні: звернутись до самого відділу ведення Державного реєстру виборців у Вінниці (вул.. 50-річчя Перемоги,7) або через Інтернет.

«Останніми днями до відділу звернення Державного реєстру виборців зросла кількість дзвінків від людей, які цікавляться де розташований їхній округ. Цю, та чимало іншої інформації вони можуть дізнатися на сайті Центральної виборчої комісії. Якщо обрати розділ «Місцеві вибори 2015», потім «Виборчі округи», «Вінницька область», можна побачити, виборчі округи, які розташовані на території Вінниці і адреси будинків, які відносяться до того чи іншого округу. Після реєстрації кандидатів інформація про них буде також оприлюднена на цьому сайті ЦВК», – розповів начальник відділу ведення Державного реєстру виборців м. Вінниці Анатолій Синявський.

Перевірити себе у списках виборців вінничани можуть через он-лайн сервіс на сайті Державного реєстру  через «Особистий кабінет виборця». Скористатись ним можна зареєструвавшись у цьому розділі і заповнивши картку запиту, людина отримає відповідь на електронну адресу. Важливо під час оформлення запиту ретельно перевірити правильність вказаного прізвища, ім’я та по-батькові, які повинні співпадати із записом у паспорті. Мова заповнення – українська.

Також люди можуть уточнити свої данні, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців у Вінниці (вул. 50-річчя Перемоги,7). Як зазначив Анатолій Синявський, бажано, щоб люди приходили завчасно, адже буває, що виборці цікавляться цими питаннями в останні дні, і тоді виникають черги.

«У цьому році постановою Верховної ради України було збільшено площу міста Вінниці, приєднанням територій сусідніх сільських рад. Тобто до міста приєдналося більш ніж 2600 виборців. Цим людям, у зв’язку з переведенням в іншу виборчу дільницю, потрібно особливо звернути увагу на перевірку своїх даних. Виборці з мікрорайонів Академічне та Агрономічне голосуватимуть у приміщення Аграрного університету», – наголосив Анатолій Синявський.

Для довідки.

Відділення ведення Державного реєстру виборців у Вінниці знаходиться за адресою: вулиця 50-річчя Перемоги, 7. каб.337

Відділ працює, на період виборів, щодня з 9:00 до 18:00, обід – з 13 до14 години, крім 26 27 вересня.

У п’ятницю, суботу, неділю та святкові дні графік роботи з 9:00 до 17:00.

При собі потрібно мати паспорт.



Переглядів: 5713
Поширень: 0