30 вересня у обласному центрі під колесами тролейбусу та рейсового автобусу опинились дві вінничанки. На одну з потерпілих наїхав тролейбус, коли вона перетинала проїзну частину дороги. Іншу жінку збив водій рейсового мікроавтобусу, коли паркувався задом на місці для стоянки.

63-річна вінничанка, перетинаючи проїзну частину дороги по розмітці нерегульованого пішохідного переходу, потрапила під колеса тролейбусу. Аварія сталась поблизу залізничного вокзалу. Потерпіла з травмами голови та переломом шийного відділу хребта госпіталізована до лікарні.

Вчора дві вінничанки потрапили під колеса громадського транспорту

Під колесами рейсового мікроавтобусу «Богдан» опинилась 23-річна вінничанка. Жінка стояла на місці для зупинки автотранспорту, коли на неї заднім ходом наїхав мікроавтобус. З травмою стегна потерпіла госпіталізована до лікарні.

За обома фактами автопригод слідчим відділенням міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення водіям загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 3626
Поширень: 0