Вчора у Вінниці на вулиці Тімірязєва близько 16.30 години автомобіль «Шкода Феліція» здійснив наїзд на двох жінок з немовлятами у колясках.

За кермом іномарки знаходилась 28-річна вінничанка, в салоні «Шкоди» перебувала її малолітня дитина.

Як повідомив начальник відділу розслідувань ДТП слідчого управління УМВС Олександр Тютюник, попереднім розслідуванням встановлено, що жінки рухалися з колясками в попутному напрямку руху іномарки по краю проїжджої частині.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 28-річна вінничанка з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та політравми госпіталізована до лікарні, а її донька, 2014 р.н., яка отримала закритий перелом стегна та гематоми, після надання допомоги лікарями не госпіталізовувалася.

На вулиці Тімірязєва "Шкода" збила двох жінок із малюками у колясках

Інша жінка, 39-річна мешканка Вінниці до медичних закладів не зверталася, її син, 2014 р.н. був оглянутий лікарями, які не виявили тілесних ушкоджень.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група міліції, опитувалися свідки аварії. Правоохоронці вилучили автомобіль та поставили на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 5708
Поширень: 0