З метою навчання малечі правилам безпечної життєдіяльності та набуття ними практичних навичок поведінки в умовах виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, 2 жовтня у дошкільному навчальному закладі №74 «Сонечко» у м. Вінниці пройшов День цивільного захисту.

У рамках проведення загальноміського місячника цивільного захисту вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Вінниці провели для дітей веселий та пізнавальний захід.

Кожен з дітлахів мав можливість побачити озброєння та посидіти в кабіні пожежного автомобіля.

Вихованців дитсадочка №74 вінницькі рятувальники навчали основам цивільного захисту

Рятувальники у простій і доступній формі розповіли дітям про те, як потрібно себе поводити під час виявлення небезпечних предметів і що робити, якщо пожежа застала їх у приміщенні. Фахівці ДСНС показали малечі спеціальне спорядження, за допомогою якого рятують людей, що потрапили у біду, та спеціальний одяг, який захищає від високих температур.

Кожен бажаючий міг відчути себе справжнім рятувальником, який змагається зі стихією, примірявши на себе спорядження бійців служби «101».

Вихованців дитсадочка №74 вінницькі рятувальники навчали основам цивільного захисту

Найбільше враженнь та позитивних емоцій у дітей викликала подача води з пожежного ствола.

Дітлахи подякували бійцям ДСНС бурхливими оплесками за те, що рятувальники подарували їм маленьке свято, під час якого можна було дізнатись багато нового та цікавого про службу «101» та заходи безпеки у побуті.



Переглядів: 4817
Поширень: 0