Водій «Мерседеса», який дрифтував на перехресті не впорався з керуванням і влетів в огорожу, що відділяє тротуар від проїжджої частини. Машину з трамвайних колій штовхали, бо вона зупинила рух трамваїв. Молодики, які прийшли на допомогу постраждалому водієві, погрожували перехожим вимагаючи видалити фото.

ДТП сталось вчора, 4 жовтня, близько 23.00, на перехрестів вулиці Келецької та проспекту Юності.

- Він покрутився на перехресті два рази і влетів в огорожу, - розповідає жінка продавець квітів, яка стала свідком ДТП. – Удар такий сильний був, що номерний знак відлетів аж до мене.

Зламавши огорожу машина зупинилась на трамвайних коліях. Від удару з неї розбився бампер, витекло масло, тріснуло лобове скло та погнулось переднє колесо.

 

- Водій одразу вийшов з машини і позабирав номерні знаки, - каже жінка. - Потім подзвонив і через кілька хвилин приїхали його друзі.

За словами свідків в машині крім водія був один пасажир. Прибрати побиту машину з колій водієві допомагали близько десятка людей, які приїхали після дзвінка.

Поки чекали ДАІшників та евакуатор біля місця аварії зібралось багато людей. Молодики забороняли перехожим знімати аварію та вимагали видалити фото. Тим хто відмовлявся це зробити погрожували розправою.

- Да ти знаєш чия це машина? – кричав до чоловіка один з молодиків. – Видали фотографії, бо ми тебе знайдемо і ти про це пожалкуєш.

Того хто відмовлявся припиняти зйомку обступало одразу кілька чоловік. Кричали, штовхали і видирали телефон.

- Вони тут щовечора так їздять, - розповідає продавець квітів. – Перехрестя широке. Покружляють кілька разів і їдуть далі. Цього разу не пощастило.



Переглядів: 5321
Поширень: 0