Вчора працівники Державтоінспекції спільно з дільничними інспекторами міліції встановили та затримали осіб, причетних до автопригоди, у якій загинув житель Тиврівського району. Ними виявились троє діючих працівників районних відділів міліції.

4 жовтня близько дев’ятої години вечора на автодорозі Гнівань – Сутиски з тілесними ушкодженнями характерними для ДТП був виявлений мертвим 55-річний житель одного з сіл Тиврівського району. На місці події експерти вилучили скло від автомобільних фар та залишки бамперу. Саме вони допомогли правоохоронцям знайти автомобіль та затримати осіб, які скоїли наїзд на чоловіка та втекли з місця аварії.

Як стало відомо, керував автівкою «ВАЗ 2115» діючий працівник одного з райвідділів міліції. Власник автомобіля та ще один співробітник з іншого райвідділу, знаходилися у машині в якості пасажирів. Вони перебували поза службою. Пошкоджений автомобіль правопорушники сховали у гаражі.

Водієм, який спричинив смертельне ДТП та зник з місця пригоди, виявився працівник міліції

Протягом доби працівники Державтоінспекції здійснювали пошук транспортного засобу та водія причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Саме завдяки професійним діям, інспектора сектору розшуку транспортних засобів, які зникли з місця ДТП УДАІ Вінниччини Олександра Закревського було розшукано автомобіль та встановлено особу причетну до скоєння смертельного ДТП.

"В ході огляду місця ДТП та вивчення уламків освітлювальних приладів транспортного засобу було встановлено марку та модель автомобіля причетного до ДТП. За допомогою камер відеоспостереження було визначено ймовірний маршрут руху автомобіля та встановлено місце знаходження пошкодженого транспортного засобу", -  зазначив Олександр Закревський.

Водієм, який спричинив смертельне ДТП та зник з місця пригоди, виявився працівник міліції

4 жовтня за фактом автопригоди слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Усі матеріали провадження передані в обласну прокуратуру для подальшого розслідування, в ході якого буде надана правова оцінка діям кожного з працівників міліції.



Переглядів: 4144
Поширень: 0