Наприкінці літа у Вінниці стартувала акція по збору кришечок від пластикових пляшок. Їх приносили не лише активісти, громадські організації, підприємці, а й навчальні заклади та всі небайдужі вінничани. Як результат – зібрано 300 кілограм кришечок, виручені кошти з продажу яких будуть направлені на підтримку бійців АТО, які лікуються у закладах міста. А з самих кришечок «ЕкоВін» виготовив інсталяції, які прикрашатимуть контейнерні майданчики Вінниці для роздільного збору відходів. Акція безтермінова, долучитися до неї може кожен.

Близько двох місяців у Вінниці тривала акція по збору кришечок від пластикових пляшок, яку ініціювала ГО «Гармонія». І її підтримало чимало вінничан. Зібрані кришечки придбало підприємству ТОВ «Еко-Драйв», а гроші перерахували на рахунок БФ «Подільська громада» на підтримку бійців АТО, які перебувають на лікуванні або реабілітації у медичних закладах Вінниці.

Вінничани зібрали 300 кілограм пластикових кришечок, кошти з продажу яких підуть для бійців АТО

Завдяки ідеї проекту «Екологічне місто» кришечки отримали нове життя. Враховуючи благодійну мету акції компанія «Еко-Драйв» вирішила не утилізувати кришечки, а безкоштовно передати КУП «Еко-Він» для створення мистецьких арт-об’єктів. Наразі вже створено три кількаметрові картини, які будуть розміщені на контейнерних майданчиках для сортування відходів у дворах будинків. Це стане гарним прикладом для вінничан повторного використання ресурсів.

Акція безтермінова. Долучитись до неї може кожен.

Контактні особи проекту:

Сюзанна Жуковська (ГО «Гармонія») – координатор по збору кришечок – 097-842-69-58,

Леся Найчук (ГО «Подільська громада») – координатор програми «Екологічне місто» - 067-491-60-25.



Переглядів: 4859
Поширень: 0