Працівники вінницької міліції затримали двох братів, які з підсобного приміщення вінничанина викрали електроінструменти. Один з хлопців – неповнолітній.

Оперативники затримали двох братів, яких підозрюють у крадіжці електричних інструментів та цінних речей з підсобного приміщення у гуртожитку.

До Вінницького міського відділу міліції звернувся 37-річний вінничанин з заявою про крадіжку. Невідомі, шляхом підбору ключа, з його кладової між поверхами гуртожитку викрали шуруповерт, болгарку, перфоратор, набір слюсарних ключів, фотоапарат, гравірувальну машинку, витяжку та шпалери.

Затриманими виявилися 16 та 23-річні брати, жителі Вінницького району. Старший з хлопців раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

За місцем проживання у затриманих вилучили частину викрадених речей, решту – вони встигли продати.

Правоохоронцями встановлена причетність затриманих до скоєння двох крадіжок в м. Вінниці. Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 3285
Поширень: 0