Рішенням господарського суду Вінницької області задоволено позов заступника прокурора області в інтересах держави в особі територіальної громади м. Вінниці, комунального підприємства “Вінницяміськтеплоенерго” Вінницької міської ради до одного із публічних акціонерних товариств про стягнення заборгованості за постачання теплової енергії в сумі близько півмільйона гривень.

Установлено, що між комунальним підприємством “Вінницяміськтеплоенерго” і публічним акціонерним товариством укладено договір купівлі-продажу теплової енергії у гарячій воді. У відповідності до умов договору Постачальник брав на себе зобов'язання продавати та постачати споживачеві теплову енергію у гарячій воді в договірних обсягах. Споживач зобов'язувався отримувати та оплачувати одержану теплову енергію за встановленими тарифами (цінами) в установлені договором терміни.

Однак, у результаті неналежного виконання відповідачем зобов'язань, згідно договору по оплаті за спожиту теплову енергію, нараховано заборгованість за надані послуги з теплопостачання, інфляційні втрати, 3 % річних та пеня за несвоєчасно проведені розрахунки.



Переглядів: 2524
Поширень: 0