Минулого тижня  у залі Вінницької обласної філармонії «Плеяда» Вінницька міська громадська організація «Паросток» проводила благодійний концерт «Цінуй життя», присвячений Всесвітньому Дню хоспісної і паліативної допомоги. Концерт відбувся у рамках реалізації проекту «Право на гідне життя та належну підтримку» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Партнерами проекту є Департамент охорони здоров’я та курортів Вінницької обласної державної адміністрації та  Департамент охорони здоров’я Вінницької міської ради.

На концерті гості змогли насолодитися величною музикою – класичною і народною – у виконанні  Академічного камерного оркестру  «Арката», а також  співами видатних артистів Вінниччнни, почули авторську поетичну композицію та послухали давню прекрасну легенду у виконанні юних дивовижних фей. 

Під час благодійного концерту "Цінуй життя" було зібрано майже 15 тисяч гривень

Проведення концерту було спрямовано на збір коштів для закупівлі необхідного  обладнання  для відділення паліативної та хоспісної допомоги КЗ МКЛ №3 та хоспісного блоку стаціонарного відділення КЗ «Вінницький обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом». Впродовж концерту  усі небайдужі до долі  хоспісу вінничани змогли зробити свій особистий внесок людям, які цього так потребують. Під час проведення концерту було ззібрано 14880,00 гривень, які будуть направлення для закупівлі необхідного обладнання.

Під час благодійного концерту "Цінуй життя" було зібрано майже 15 тисяч гривень

Вінницька міська громадська організація  «Паросток» висловлює щиру подяку усім небайдужим вінничанам, які, не залишилися осторонь і висловили свою позитивну громадську позицію щодо збереження життя кожної людини.

Під час благодійного концерту "Цінуй життя" було зібрано майже 15 тисяч гривень

Давайти кожен день жити з вірою у життя, і наші мрії обов’язково здійсняться!



Переглядів: 5163
Поширень: 0