Передбачено 3 номінації: «Будинок зразкового утримання», «Під\'їзд зразкового утримання» та «Найкраща прибудинкова територія».

Прийом документів на конкурс триватиме до 15 листопада. Спеціально створена комісія у складі представників різних управлінь і відділів міської ради під головуванням заступника міського голови Володимира Кістіона вже прийняла 31 заяву на участь у конкурсі. Найбільш активним з учасників на сьогоднішній день є ОСББ «Долина-39». За словами заступника начальника управління житлового господарства міської ради Сергія Кушніра, організатори очікували, що вінничани будуть активніше подавати заявки. Також, в процесі опрацювання пакетів документів від учасників, комісія виявила невідповідність поданої інформації і фотоматеріалів до реального стану житлових комплексів. Таких випадків налічується близько 20%.

Кожен ЖЕК та ОСББ (Організація співвласників багатоповерхових будинків) міста мають повну інформацію про умови конкурсу і перелік необхідних документів. Переможці отримають грошові винагороди. Найбільший її розмір - 3 тис. грн. (за 1-ше місце в номінації «Будинок зразкового утримання»). 1 грудня комісія підведе підсумки конкурсу і назве переможців.


Переглядів: 2646
Поширень: 0