З жовтня Укрпошта запрошує школярів від 10 до 15 років взяти участь у національному етапі 45-го Міжнародного молодіжного конкурсу творів епістолярного жанру «Напиши листа собі 45-ти річному», який проводить Всесвітній поштовий союз.

Мета конкурсу – розвивати у молоді уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби. Конкурс буде проведено на регіональних, національному та міжнародному рівнях.

Для участі в конкурсі роботи необхідно надсилати на адресу місцевої дирекції Укрпошти із позначкою на конверті «Конкурс ВПС». Ознайомитись з адресами дирекцій можна на сайті Укрпошти.

Національний конкурс відбувається в два етапи:

  • регіональний етап – проводиться з 15 жовтня 2015 року до 30 січня 2016 року. В цей період конкурси організовують дирекції Укрпошти в усіх областях України;
  • фінальний етап – триватиме з 01 березня до 15 квітня 2016 року. Розглядатимуться твори, що посіли перше місце в кожній дирекції Укрпошти.

Переможців національного конкурсу Укрпошта оголосить 30 квітня 2016 р. На них очікують такі грошові премії:

  • І місце – 5 тис. грн;
  • ІІ місце – 3 тис. грн;
  • ІІІ місце – 2 тис. грн.

Творча робота переможця національного конкурсу відправлятиметься на оцінювання журі Міжнародного конкурсу. Переможці Міжнародного конкурсу отримають золоту, срібну і бронзову медалі за перше, друге і третє місце відповідно. Дитина, яка отримає золоту медаль, також нагороджується поїздкою в м. Берн (Швейцарія), де проведе незабутню подорож у супроводі організаторів конкурсу.

Детальніше про умови участі в конкурсі за посиланням.  



Переглядів: 3768
Поширень: 0