Сьогодні в актовій залі Головного управління поліції Вінницької області відбулася зустріч членів вінницької ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України, на яку приїхали голови районних ветеранських організації Вінниччини.

Перед ветеранами та пенсіонерами органів внутрішніх справ виступив т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Сергій Кримчук, який розповів присутнім про реформування органів внутрішніх справ.

- Сьогодні у кожному районі Вінницької області є ветеранська організація, яка об’єднала навколо себе колишніх працівників міліції. Їх внесок у нинішню діяльність правоохоронців важко переоцінити. Ветерани допомагають один одному у вирішенні соціально-побутових проблем, допомагають молодим працівникам ОВС, ведуть активне та різнобічне громадське життя. Ми впевнені, що ветерани-правоохоронці також будуть задіяні в процесі становлення вінницької поліції.

Ветерани-правоохоронці ділитимуться досвідом із новими поліцейськими

Під час зустрічі досвідчені правоохоронці мали змогу отримати відповіді на хвилюючі їх запитання про зміни в організації роботи вінницької поліції, її структуру, зарплатні правоохоронців та принципи обслуговування громадян в районних центрах області.

Ветерани-правоохоронці ділитимуться досвідом із новими поліцейськими

За бездоганну службу в органах внутрішніх справ та активну участь у вихованні молодих правоохоронців кращим ветеранам були вручені Почесні нагороди та грамоти.



Переглядів: 3422
Поширень: 0