У третю неділю листопада працівники національної поліції та автоклуби Вінниччини вшанували пам'ять жертв ДТП автопробігом вулицями м. Вінниці.

Близько трьох десятків водіїв привернули увагу громадськості до проблеми загибелі людей у ДТП. Перед початком автопробігу організатори акції та працівники національної поліції звернулися до водіїв з проханням дотримуватись правил дорожнього руху і бути дисциплінованими під час руху.

Вінничани вшанували пам'ять загиблих у ДТП автопробігом

Учні гімназії № 6 м. Вінниці зачитали присутнім листи-звернення до водіїв, які були написані учнями молодших класів. У кожному листі школярі звертаються до водіїв з проханням дотримуватись правил дорожнього руху та бути уважними під час руху.

Вінничани вшанували пам'ять загиблих у ДТП автопробігом

Маленьким пішоходам працівники національної поліції дарували книжки для дітей та батьків «1000 та 1 поворот» - унікальне видання про правила поведінки на дорозі, що поєднує якісний гумористичний текст, захоплюючі розвиваючі ігри, чудові емоційні ілюстрації та цікаві факти.

Завершивши автопробіг, учасники заходу вшанували пам'ять загиблих у ДТП гучним звуковим сигналом автомобільного клаксону.



Переглядів: 3106
Поширень: 0