У рамках реконструкції вулиці Скалецького неподалік ринку «Урожай» облаштували нову тролейбусну зупинку. Тут нанесли відповідну розмітку, а до кінця року на ній та на всіх тролейбусних зупинках з’являться інформаційні таблички з розкладом руху.

У вересні у Вінниці розпочалася реконструкція вулиці Скалецького. Загалом тут відновлено 11 000 м2 асфальтного покриття проїжджої частини, заасфальтовано заїзди до приватних будинків, що розташовані з одного боку вулиці. Між дорогою та приватними будинками робітники відновлюють доріжку, яка йде вздовж усієї вулиці і має ширину 3 метри.

А біля ринку «Урожай» вже зроблена нова тролейбусна зупинка. «До нас надходили звернення від вінничан щодо встановлення цієї зупинки. Справа в тому, що в одному напрямку руху тролейбуса біля ринку вздовж вулиці Скалецького була зупинка, а в іншому – вона розташовується трохи далі вже по вулиці Пирогова. Тому для зручності вінничан ми облаштували нову зупинку», – каже начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Сергій Бузниковатий.

На зупинці зроблена відповідна дорожня розмітка. Трохи пізніше тут з’явиться інформаційна табличка з розкладом руху. Загалом, до кінця цього року вздовж вулиці Скалецького на всіх зупинках тролейбуса будуть облаштовані інформаційні таблички з розкладом руху.



Переглядів: 5656
Поширень: 0