25 листопада 2015 року Укрпошта офіційно оголосила про урочисте відкриття масштабного новорічного проекту – «Пошта Українського Діда Мороза».

Відтепер уся малеча нашої країни може хутчіш починати писати листи головному персонажу зимових свят – Українському Діду Морозу – з найпотаємнішими новорічними бажаннями. Наклеївши поштову марку на конверт, необхідно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На всі листи, на яких вказано зворотну адресу, діти отримають відповіді особисто від Діда Мороза або його лісових помічників.

Мета новорічного проекту Укрпошти – подарувати радість та віру в казку всім українським дітям. «Дива стаються там, де в них вірять, і чим більше вірять, тим частіше вони стаються, – відзначила під час прес-брифінгу директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Олена Юрковська. – У цьому році ми отримали вже близько 600 листів Діду Морозу. Не чекаючи офіційного старту компанії, найбільш «нетерпляча» малеча почала активно писати листи, що свідчить про цікавість дітям такого новорічного свята. Проект також покликаний розвивати у дітей письмові навички, вміння правильно формулювати та висловлювати свої думки».

Укрпошта запускає «Пошту Українського Діда Мороза»

Цього року Український Дід Мороз вирушить у турне містами України, щоб діти з різних куточків країни змогли побувати на театралізованій шоу-виставі за участю казкових героїв та отримати солодкі подарунки від партнера проекту – компанії «АВК». Свою подорож Дід Мороз розпочне 18 грудня з Головпоштамту, привітавши з новорічними святами малечу столиці. У цей день на Головпоштамті також відбудеться урочисте спецпогашення новорічної Власної марки «Пошта Українського Діда Мороза» сувенірним та календарним штемпелем за участю Діда Мороза та дітей.

З 18 грудня по 19 січня Український Дід Мороз мандруватиме Україною, завітавши до 24-ох Поштамтів різних міст. З розкладом візитів головного зимового героя можна ознайомитись на сайті Укрпошти.

Український Дід Мороз та Укрпошта ласкаво запрошують усіх дітлахів разом з батьками відвідати новорічні ялинки у Поштамтах українських міст та гарантовано отримати незабутні враження на весь рік. 



Переглядів: 7492
Поширень: 0