У Вінниці, нещодавно, відбулося розширене засідання методичної секції керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості професійно-технічних навчальних закладів. В ході заходу 20 керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості з 14-ти закладів професійно-технічної освіти Вінниччини обговорювали національно-патріотичне виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва.

Під час засідання методичної секції розглядались та вирішувались питання національно-патріотичного виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва, організації роботи гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості в професійно-технічних навчальних закладах у 2015-2016 н.р., підведення підсумків Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» та Всеукраїнського етапу виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край», умов проведення регіонального фестивалю технічної творчості учнів ПТНЗ «Творча молодь Вінниччини», затвердження річного плану роботи методичної секції на 2015-16 навчальний рік.

Організації роботи гуртків декоративно-ужиткового мистецтва обговорювали у Вінниці

У практичній частині секції керівники гуртків мали можливість ознайомитись із досвідом роботи майстра виробничого навчання Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 м. Вінниці Олени Муравко та взяти участь у майстер-класі на тему «Паперопластика».

Завершилася робота методичної секції «круглим столом», на якому присутні змогли обмінятись думками, враженнями та пропозиціями щодо шляхів удосконалення організації гурткової роботи з декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості в професійно-технічних навчальних закладах області.



Переглядів: 3761
Поширень: 0