Працівники Вінницького відділу поліції затримали жителя Житомирської області, який обґрунтовано підозрюється у пограбуванні. Під час спільного розпиття спиртних напоїв зловмисник відібрав у потерпілого гаманець з грошима та банківську картку.

27 листопада до поліції з завою про пограбування звернувся 55-річний вінничанин. Потерпілий розповів про те, що малознайомий чоловік на території міського залізничного вокзалу побив його та відібрав гаманець, в якому були 300 гривень, банківська картка та мобільний телефон.

Провівши ряд оперативних заходів, працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний раніше судимий мешканець Житомирщини.

Як з’ясувалось, чоловіки познайомились на залізничному вокзалі та разом розпивали спиртні напої. Коли потерпілий вийшов з-за столу, зловмисник пішов за ним та, застосувавши силу, відібрав його майно. В подальшому з картки своєї жертви підозрюваний зняв 500 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Правопорушникам загрожує до 6 років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 2857
Поширень: 0