Напередодні новорічних свят у Вінниці проводяться різні конкурси для дітлахів. Так, нещодавно стартували конкурси для багатодітних родин, а саме, «Найкраща новорічна іграшка» та «Лист Святому Миколаю». Автори найкращих робіт отримають подарунки.

Традиційно, перед Новим Роком, департамент соціальної політики Вінницької міської ради організовує заходи для дітей, направлені на розвиток їхньої творчості. Не став винятком й цей рік.

Нещодавно стартував конкурс для багатодітних родин «Найкраща новорічна іграшка!». У ньому беруть участь багатодітні сім’ї, які мешкають у місті Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у ньому до 18 грудня 2015 року потрібно подати до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради новорічні іграшки виготовлені своїми руками та інформацію з контактними даними. Підсумки по цьому конкурсі будуть підводитися 23 грудня. Автори найкращих робіт отримають призи і подарунки.

Також розпочався конкурс для багатодітних родин «Лист Святому Миколаю!». У ньому можуть брати участь діти з багатодітних родин віком від 6 до 18 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у конкурсі до 18 грудня 2015 року потрібно подати гарно оформлений лист Святому Миколаю у електронному або друкованому вигляді. Підведення підсумків відбудеться 23 грудня. Автори найкращих робіт отримають призи і подарунки, крім того, буде проведено виставку робіт учасників конкурсу.

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89, 096-991-28-42 Марина Субота, е-mail: [email protected]



Переглядів: 2924
Поширень: 0