Сьогодні на базі ГУ Нацполіції у Вінницькій області розпочалося навчання нових патрульних поліцейських, які вже з лютого наступного року розпочнуть службу на вулицях Вінниці.

Т.в.о. начальника вінницької поліції Сергій Кримчук, вітаючи нових поліцейських, відзначив, що правопорядок на вулицях Вінниці незабаром будуть забезпечувати кращі з кращих молодих людей, які успішно подолали усі етапи відбору. Він підкреслив, що новобранці завжди можуть розраховувати на підтримку і допомогу керівництва і працівників вінницької поліції, з якими б труднощами в своїй діяльності вони не стикнулися.

- Крім підтримки з боку колег вінницької поліції у вас є величезна довіра громади, - підкреслив Сергій Кримчук. – Я бажаю вам успіхів, людських гараздів, нехай вам і надалі в усьому щастить.

Вже на початку лютого 265 поліцейських вийдуть на вулиці Вінниці. Поки що ж новобранці навчаються

- Ми покладаємо дуже велику надію на патрульну поліцію, яка працюватиме в місті. Я впевнений в тому, у цих молодих людей все вийде і вони будуть ефективно працювати на вулицях Вінниці і жителі нашого міста їх достойно оцінять, - зазначив керівник вінницької поліції.

Загалом до лав нової патрульної поліції Вінниці запрошено 265 юнаків і дівчат з понад восьми з половиною тисяч кандидатів, які здали анкети. Серед відібраних кандидатів – 35 дівчат.

Серед поліцейських, які вже на початку лютого вийдуть на вулиці Вінниці - чотири десятки діючих правоохоронців.

Вже на початку лютого 265 поліцейських вийдуть на вулиці Вінниці. Поки що ж новобранці навчаються

Поліцейські впродовж двох місяців навчатимуться на базі тренінгового центру ГУ Нацполіції у Вінницькій області та училища державної служби охорони.

За словами представника Департаменту патрульної служби України Анни Дунаєвої, слухачі мають опанувати 25 навчальних дисциплін, зокрема, вогневу та тактичну підготовку, медичну допомогу, оформлення дорожньо-транспортних пригод, адміністративну відповідальність та провадження в справах про адміністративні правопорушення, майбутніх правоохоронців вчитимуть діловому мовленню та навикам стресостійкості тощо.

Вже на початку лютого 265 поліцейських вийдуть на вулиці Вінниці. Поки що ж новобранці навчаються

Патрульних поліцейських готуватимуть 75 викладачів, які також були відібрані на конкурсній основі.



Переглядів: 3621
Поширень: 0