У Вінниці завершилися роботи по встановленню нового модульного туалету біля планетарію, що в Центральному парку. Він має металеву конструкцію з антикорозійним покриттям, стіни – утеплені. У вбиральні є зручності для людей з обмеженими фізичними можливостями, а також – пеленальний столик. На сьогодні тривають роботи по виготовленні ще одного нового модульного туалету, який буде встановлено біля літнього театру.

Центральний парку культури і відпочинку ім. Горького – популярне місце для прогулянок людей різного віку. Тут проводяться різноманітні спортивні, культурні заходи, відзначаються свята. Тому дуже важливо, щоб у парку була гарно розвинута інфраструктура.

У Центральному парку встановлено нову громадську вбиральню, тривають роботи по виготовленні ще однієї

«У Центральному парку було вирішено встановити два нові сучасні туалети: біля планетарію та літнього театру. Наразі вже завершено облаштування модульного туалету біля планетарію. До вбиральні проведено комунікації: водовідведення, водопостачання та електропостачання. Сама конструкція туалету металева, каркас має антикорозійне покриття, тому не псуватиметься від опадів. У холодну пору року тут не буде холодно, адже стіни утеплені. Вбиральня розділена на чоловічу та жіночу. Тут є зручності для людей з обмеженими можливостями та пеленальний столик», – каже начальник відділу технічного нагляду департаменту комунального господарства та благоустрою Святослав Штомпка.

Щодо вбиральні біля літнього театру, то тут вже проведено всі необхідні комунікації, наразі тривають роботи по його виготовленню.



Переглядів: 3993
Поширень: 0