Нещодавно у автомобілях Муніципальної поліції з’явився Wi-Fi та планшети. Завдяки цьому працівники можуть більш оперативно реагувати на порушення. Також у їхній роботі допомагають безпілотники, які дозволяють економити час та пальне і виїжджати лише туди, де дійсно є порушення.

Близько трьох років у Вінниці працює Муніципальна поліція. Її працівники здійснюють контроль за станом благоустрою території міста, підтриманням чистоти та порядку у Вінниці, недопущенням стихійної торгівлі. Для покращення роботи нещодавно автомобілі були оснащені Wi-Fi роутерами та планшетами.

«Завдяки Wi-Fi ми зможемо більш оперативно реагувати на порушення. Ми зможемо одразу бачити звернення, які надходять на Цілодобову варту, мапу звернень, сторінку спілкування з міським головою тощо», – зазначив начальник Муніципальної поліції Василь Гайовик.

Відтепер Муніципальна поліція Вінниці може оперативніше реагувати на порушення

Крім того, вже кілька місяців Муніципальна поліція користується квадрокоптером-безпілотником. За цей час він добре зарекомендував себе, особливо, у фіксації спалювання опалого листя.



Переглядів: 3452
Поширень: 0