Працівники поліції затримали раніше судимого вінничанина за скоєння крадіжок. Чоловік «відвідував» помешкання вінничан, торговельні центри, поліклініки та викрадав речі, залишені без нагляду.

Останньою жертвою крадія став 55-річний вінничанин. Зловмисник намагався викрасти з його гаража інструменти, але чоловік встиг викликати правоохоронців.

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Кирило Доценко, за описом потерпілого поліцейські затримали крадія неподалік місця злочину. Під час поверхневого огляду у зловмисника були вилучені речі, викрадені у інших людей. З помешкання 24-річної вінничанки він викрав 2000 гривень та фотоапарат, в одному з торгівельних центрів – сумку, а в поліклініці - оглядовий набір лікаря-офтальмолога. Зараз доведена його причетність до скоєння 7 крадіжок на території міста.

У Вінниці затримали колишнього зека, який здійснив щонайменше 7 крадіжок на території міста

Затриманий 30-річний вінничанин раніше був засуджений за пограбування. Свої вчинки він пояснює нестачею грошей на придбання наркотиків.

За фактам крадіжок відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.2, ч.3 ст.185 КК (крадіжка), за що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 4506
Поширень: 0