11 грудня утворено регіональний оргкомітет конкурсу «Благодійник року», у рамках якого в області нагороджуватимуть кращих благодійників.

Конкурс проводитиметься серед регіонів Вінниччини. Він має на меті розвивати благодійництво, об’єднувати благодійників і тих, хто їх допомогу отримує. І просто назвати персонально тих людей, які цю допомогу надають, – говорить голова оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» Олександр Максимчук.

За його словами, збір заявок на участь у конкурсі стартував. Нині вже подано дві. Триватиме прийом заяв до 15 лютого. Імена переможців стануть відомі у березні.

До регіонального комітету конкурсу увійшли директор МБФ Потопаєвої у Вінницькій області Дмитро Костирко – голова комітету, голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова – голова наглядової ради регіонального конкурсу.

Вінницька область приєдналась до національного конкурсу «Благодійна Україна»

Сьогодні у Вінницькій області працює багато громадських організацій, благодійних фондів, волонтерів задля здоров’я, життя , благополуччя українців , а головне Миру в Україні. Адже робота благодійника досить тяжка. Тому що людина, яка займається благодійністю дуже часто проживає та пропускає через себе всю ту біль, горе, людей, яким вона допомагає. А для того, щоб допомогти результативно потрібно мати щире серце, вміння донести думку суспільству, мати професійні навички організатора , а також багато працювати. Мені подобається, що організаційний комітет конкурсу досить різноманітний. В ньому представлені різні громадські організації , фонди та люди. Тому що, я хочу щоб цей конкурс був незалежний, а не кулуарний. Щоб нагороджувались не ті хто" свій" або потрібен , а той хто заслужив своєю нелегкою роботою, – сказала Ірина Борзова.

Переможцям конкурсу вручатимуть статуетки – бурштинових янголів.



Переглядів: 3911
Поширень: 0