Перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння, водій автомобіля «Хюндай» в’їхав у припаркований на узбіччі «Пежо». З тілесними ушкодженнями чоловік госпіталізований до лікарні.

Аварія сталася вчора близько 20.00 години в місті Вінниці. Керманич автомобіля «Хюндай», 34-річний вінничанин, рухаючись вулицею Некрасова, не впорався з керуванням та в’їхав в стоячий на узбіччі автомобіль «Пежо».

Тест на визначення стану алкогольного сп’яніння показав, що рівень алкоголю в крові водія становив 1,23 проміле, що перевищує допустиму норму у 6 разів.

До даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Тривають слідчі дії.



Переглядів: 2815
Поширень: 0