Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України у листопаді 2015 року – березні 2016 року проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Конкурс проводитиметься серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх і вихованців позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

У 2014 році автори кращих робіт були запрошені та відвідали Литовську Республіку, під час поїздки взяли участь у презентації діяльності Сейму Литовської Республіки, відвідали навчальні заклади, ознайомилися з культурною спадщиною Литви та Польщі.

Переможці ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» у 2016 році нагороджуватимуться дипломами і цінними подарунками. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну. Фінал конкурсу відбуватиметься у березні 2016 року в м. Києві.

Із положенням про конкурс можна ознайомитись за посиланням



Переглядів: 2502
Поширень: 0