Особливих проблем із включенням опалення у місті не було. Немає їх і сьогодні. На диспетчерську лінію міськвиконкому з початку опалювального сезону надходило кілька сигналів про пориви тепломереж, але вони швидко були локалізовані. У таких випадках ремонтники відключали тепло в будинках максимум на півдня.

Перший заступник міського голови Іван Михайлюк зазначає, що в такому режимі потрібно працювати й надалі. Особливу увагу слід звернути на включення опалення в навчальних установах, які не працювали через, запроваджений Кабміном, карантин. Починаючи з п\'ятниці, протягом вихідних, потрібно підготувати мережі до подачі тепла, щоб у понеділок вийти на потрібні показники. В суботу та неділю в посиленому режимі мають працювати чергові бригади, аби у разі виникнення проблем, можна було оперативно усунути несправності. Все задля того, аби школи, дитячі садки та інші навчальні заклади були в повній мірі забезпечені теплом. Саме про це йшла мова на черговій нараді із теплопостачальниками, яку провів перший заступник міського голови Іван Михайлюк 18 листопада.

Починаючи з грудня, теплопостачальні організації України переходять на інші взаємовідносини із постачальниками газу. До кінця листопада блакитне паливо подається згідно лімітів. Після 30 листопада все стане по-іншому: будуть гроші - буде газ. Розуміти це мають і вінничани,а відтак - вчасно розраховуватись за спожиті послуги.

На нараді йшлося також і про вирішення проблеми незаконного отримання коштів за послуги теплопостачання ТОВ ВКП «Моріс» (яке до жовтня поточного року обслуговувала мешканців «Військового містечка»). Сьогодні цим питанням опікується прокуратура.


Переглядів: 2523
Поширень: 0