Напередодні новорічних свят поліція закликає вінничан звертати увагу на якість піротехнічної продукції для святкового феєрверку, а за можливості утриматись від проведення святкових салютів.

Правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу з підприємцями, які займаються реалізацією піротехнічних засобів аби попередити факти продажу сумнівної піротехніки, застосування якої може не тільки зіпсувати свято, але й обернутися бідою.

Зважаючи на ситуацію на Сході нашої країни, піротехнічні засоби є неактуальними атрибутами новорічних свят. Якщо ж Ви не уявляєте святкування без салюту, то повинні з особливою увагою поставитись до вибору та купівлі піротехніки.

Поліцейські радять купувати будь-яку святкову піротехніку у спеціалізованих магазинах, які відповідають за якість свого товару і дотримуються чинних правил торгівлі, адже від якості святкової вибухівки напряму залежить Ваша особиста безпека.

До моменту використання слід зберігати феєрверки сухому, темному і прохолодному місці. Не допускайте застосування піротехнічних виробів з явними дефектами і пошкодженнями.

Жодна піротехніка не повинна потрапляти до рук дітей. Ви повинні усвідомлювати, що навіть умовно безпечна хлопавка може спровокувати пожежу або призвести до травм. Варто пам’ятати, що новорічні салюти можуть бути причиною поранення оточуючих. Правильне використання феєрверків забезпечить вашу безпеку та вбереже від пожеж.



Переглядів: 3904
Поширень: 0