Не втрачайте свій шанс отримати чудовий телефон, зручний планшет або плазмовий телевізор! Кубок Діда Мороза чекає саме на вас! Проект стартує 9 січня біля головної ялинки міста!

Реєстрація триває до 17.00 6 січня! Поспішайте! Зареєструватись заповнивши анкету на сайті playday.vmr.gov.ua, або у соціальних мережах (Вконтакте та Фейсбук) та за телефоном (0432)66-01-59. Заповнену анкету надсилайте на електронну адресу [email protected].

Увага! Для реєстрації на спортивний турнір «Battle city» лишилась всього одна доба!

«Battle City» – це турнір, в якому взяти участь може кожен бажаючий від 10 років. Для дитячої вікової категорії організатори підготували у якості призу сучасний телефон, для молоді – зручний планшет, дорослі отримають телевізор! Веселі забави на свіжому повітрі загартовують тіло, а дух змагання навчає перемагати у житті. Прийдіть та доведіть, що ви найкращі та отримайте приз з рук Вінницького Діда Мороза.

Увага! Для реєстрації на спортивний турнір «Battle city» лишилась всього одна доба!

Боротьба за Кубок Діда Мороза проходитиме у три етапи, які розпочнуться вже 9 та 10 січня. В ці дні о 17.00 проходитимуть чвертьфінали кубку, 16 січня відбудеться півфінал, а 17 січня нарешті визначать трьох фіналістів-переможців. В день закриття головної вінницької ялинки 17 січня Дід Мороз назве трьох найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних вікових категоріях: 10-15 років, 16-18 років, 19 років та більше (вікового обмеження немає).

Увага! Для реєстрації на спортивний турнір «Battle city» лишилась всього одна доба!

Реєструйтесь, приходьте в зазначений час до головної ялинки міста, швидше за всіх подолайте просту та веселу смугу перешкод і отримайте супер-приз!



Переглядів: 3063
Поширень: 0