У Вінниці по вул. Лебединського близько 15.15 хв сталася дорожньо-транспортна пригода за участі «Renault Master», «ВАЗ-21703» та автобуса «ЛАЗ 695 НГ».

За попередніми даними, 40-річний вінничанин, який перебував за кермом "Renault Master», рухаючись в бік Немирівського шосе, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення із «ВАЗ 21703» та автобусом.

Внаслідок автопригоди постраждав 50-річний водій «ВАЗу», якого зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізовано до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Поліція з’ясовує обставини ДТП.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та за можливості утримуватися від керування власним автотранспортом за погіршення погодних умов.



Переглядів: 4403
Поширень: 0