На вихідних біля головної ялинки міста точилася запекла боротьба за призи на кубок Діда Мороза. Хто, зрештою, отримає смартфон, планшет та телевізор стане відомо перед самим закриттям новорічного сезону, вже 17 січня.

У суботу та неділю біля головної новорічної сцени міста зібрались активні та спортивні вінничани, які наважились взяти участь у веселих забавах на свіжому повітрі та отримати можливість виграти цінний приз з рук головного вінницького Діда Мороза. Всього близько 70 учасників віком від 10 до 43 років взяли участь у веселих стартах.

Стали відомі імена півфіналістів проекту BattleCity

Змагання проекту «Battle City», які проводяться біля головної ялинки міста вже другий рік поспіль, були завзятими та веселими. Завдання полягало у подоланні смуги перешкод з різними завданнями на швидкість. І щоб впоратись з такими спортивними навантаженнями у зимову погоду, треба було бути не лише спритним та моторним, але й метким та уважним.

У суботу змагалась молодша вікова група – від 10 до 15 років. Більше сорока дітей зареєструвались на веселі змагання. Завданням було якомога швидше пострибати на скакалці, виконати баскетбольні кидки та закинути тенісні м’ячики у відерце. Кілька розпашілих на морозі дітлахів зуміли справитись із завданням за час менший за хвилину, а переможець чвертьфіналу, дванадцятирічний Влад Козинець спромігся пройти смугу перешкод за всього лиш 35 секунд, чим вразив суддів і глядачів. Всього ж до півфіналу пройшли 16 найспритніших учасників, які 16 січня змагатимуться за вихід у фінал.

Стали відомі імена півфіналістів проекту BattleCity

У середній віковій групі (16-18 років) бажаючих виграти електронний девайс від Діда Мороза знайшлось 13. Щоб вийти у півфінал потрібно було виконати три завдання на швидкість: дівчатка стрибали зі скакалкою, хлопці піднімали гантель, потім потрібно було закинути м’яча у баскетбольну корзину та віджатися на брусах – в залежності від статі різну кількість разів. Найкращою у цьому змаганні стала сімнадцятирічна Марина Кушніренко, всього ж у півфінал пройшло 10 учасників, запекла боротьба серед яких за право вийти у фінал BattleCityточитиметься 16 січня.

В неділю до головної ялинки, позмагатись у віковій групі від 19 років та старше прийшло 14 чоловік. Десятеро з них пройшли у півфінал. Серед тих, хто змагатиметься далі одна жінка, один з помічників Діда Мороза, багатодітний батько спортивної родини та навіть минулорічний переможець – рекордсмен світу зі Street Workout Віталій Ворохоб. Останній прийшов до півфіналу третім і має всі шанси повторити минулорічний успіх.

Стали відомі імена півфіналістів проекту BattleCity

А найцікавішими учасниками змагань стала спортивна родина Альошиних – чоловік Анатолій, дружина Антоніна та четверо синів: Костянтин (17), Валентин (16), Роман (7) та Іван (3). Четверо з шести Альошиних змагались у BattleCity, решта поки лише мріють про це, адже їм ще немає 10 років. За шаленої сімейної підтримки далі у змаганнях пройшли старший з синів Костянтин у середній віковій групі та батько сімейства Анатолій серед старших учасників змагань. Який чудовий приклад здорової та активної родини!

В день закриття головної вінницької ялинки, 17 січня, Дід Мороз назве трьох найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних вікових категоріях: 10-15 років, 16-18 років, 19 років та старші. Переможці отримають телефон, планшет та телевізор. А всіх вінничан запрошують стати свідками унікальних змагань на свіжому повітрі та дізнатись зрештою хто та який приз отримає з рук вінницького Діда Мороза. Півфінали розпочнуться о 17.00 в суботу 16 січня, фінал – 17 січня у той самий час. Вболівайте за найдостойніших, найспритніших, найсильніших та найшвидших!



Переглядів: 2704
Поширень: 0