У Вінниці під час виконання пошукових заходів співробітниками Вінницької митниці спільно зі співробітниками Вінницького відділу поліції було зупинено  дві автівки: марки «ISUZU» з іноземними реєстраційними номерами та марки «LAND ROVER» без реєстраційних номерів. В ході  перевірки було встановлено, що у «ISUZU» на території України немає реєстрації, як транспортного засобу. Та й взагалі відсутнє будь-яке офіційне підтвердження в‘їзду цих іномарок на територію України.

За даним фактом Вінницькою митницею ДФС складено 2 протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 484 МК України. Вказані транспортні засоби загальною вартістю 166 тис. грн. вилучені. Наразі триває провадження по справам.

Загалом, протягом 2015 року Вінницькою митницею ДФС складено 584 протоколи про порушення митних правил, вартість предметів у яких становить 9 млн. 937 тис. грн. В порівнянні з аналогічним періодом попереднього року вартість предметів митних правопорушень збільшилась на 8,6 млн. грн. або майже в 8 разів.



Переглядів: 3197
Поширень: 0